Ne jemi të gatshem të sakrifikojmë gjithqka vetja në shërbim të Shtetit dhe Popullit

Te gjith te rinjet dhe te rejat ne ushtrin e kosoves e kan vullnetin dhe potencialin per ti sherbyer vendit, dashuria dhe vullneti i madhe garanton edhe suksesin ne punen qe e bejn.

Te gjith ndihen krenar qe i kan vesh uniforemen e ushtris se kosoves, te rinjet po pregaditen me trajnime te reja per tu avancuar ne togun e vet secili, puna qe po behet nga ushtaret dhe ushtaret e rinje jan te pa diskutushme dhe po tregojn nje nivel te lart te gadishmeris

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *