Ka nderruar jetë veterani i UÇK-së Bekë Beka , Zoti e shpërbleftë me xhenet!

Bekë Beka ishte pjesë e UÇK-së dhe ishte prej luftëtarëve më të zotë të saj. Si trim i rrallë ishte sypatrembur në çdo betejë. Veprat e tij në shërbim të atdheut nuk do të harrohen asnjëherë.

Ngushëllimet më të thella familjes, miqve e dashamirëve.

Zoti e shpërbleftë me xhenet!

Leave a comment

Your email address will not be published.