Ushtria e Kosovës e gatshme për ta mbrojt qdo pellemb te tokes

Ushtra eshte duke e rritet edhe numri i pjesëtarëve të kësaj force.
Një gjë të tillë e ka konfirmuar komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK),

i cili ka bërë me dije se ushtria e Kosovës do te ket rritje sipas standarteve
Ndërsa, te gjith ushtaret po tregojn gadishmeri dhe vullnet te lart

Janë dyqind e gjashtë femra që mbajnë të veshur uniformën e Forcës së Sigurisë së Kosovës. Prej tyre ka me grada kolonele, nënkolonele, majore, kapitene, etj.

Leave a comment

Your email address will not be published.