Sondazh: A duhet te kthehet Dardan Molliqaj ne Vetevendosje? Voto PO ose JO

Sondazh i bere online keto dite eshte duke shkuar virale. Cfare mendimi keni per Dardan Molliqaj i cili dha deroheqeje prej Vetevendosjes dhe e hapi partine e tij te re me emrin PSD ( Partia Soical Demokrate). Shume njerez duan qe ta shohin prap Dardanin ne Vetevendosje ?

Po ju cfare mendimi keni? A duhet te kthehet ne VV apo jo ? Voto online me PO ose JO duke sht yp ne rejkIamen e mep0shtme

Leave a comment

Your email address will not be published.