Polica e kosoves arreston nje pjesetarë të BIA-s serbe

Policia e Kosovës në aksionin ka arr estuar edhe bashkëpunëtorëë të BIA-s serbe.
“Në aksionin në lagjen në Prishtinës, janë arre stuar edhe pjesëtarë të shërbimit sekret serb- BIA-s”

Ndërkohë, është njësia elitare e policisë së Kosovës- FIT, ajo e cila është duke e realizuar aksionin.

Krejt çka kanë thënë nga Policia e Kosovës, ka të bëjë me një operacion, me qëllim identifikimin dhe arre stimin e disa personave të dyshuar që janë shtetas të huaj.
Një operacion policor i cili ka për qëllim identifikimin dhe arr stimin e disa personave të dyshuar e që janë shtetas të huaj në kërkim ndërkombëtar, Po njësitet kompetente dhe ato speciale në koordinim dhe bashkërendim janë ende duke zhvilluar operacionin

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *