Perplasja mes Jeta Xharres dhe Albulena Haxhiut ministres se Albin Kurtit – Ia ‘perplasi’ te gjitha ne fytyre Jeta Xharra. Behet fjale per drejtorin e

Jeta Xharra kri tik,on drejtorin për ava,ncimin e kunatit të Albulena Haxhiut, thotë se Drejtori po i la rit,et VV-së.Shkruan: Jeta Xharra-Një drejtor i Postes se Kosoves, Rafet Jashari, që esh,te UD (e jo drejtor pernime), me nje bord te perko,hshem te ksaj nderma,rrje publike, por ame nje bord qe so pernime, ka ve,ndos bash qetash me ava,ncu familjar te VV-se e te njejten kohë, bash qeto ditë, po shka,rkon punëtor të sukse,sshëm (por kritik) të Postës si Dren Shahini – çka mi thane ksaj? Mos ndo,shta qëky UDdrejtor menon qe me bo me hi ne konku,rence te mirrefillte per drejtor kur te hapet konk,ursi, ky kurre s’fiton, e hajt qeshtu tu ju la rit VV-se mos po i kompen,zon mungesat tjera që i ka? #hulumtimikallxo

Shkumbin Krasniqi, vëllai i asa,mblistit të LVV-së në Malishevë, Alban Krasniqi, nga data 11 qer,shor do të ketë një detyrë të re në Postën e Kosovës.Ai është avan,cuar nga pozita e postierit në pozitën zyrtar për kuj,desin ndaj konsumatorëve.Ky avancim ka bërë që Krasniqi të ketë rri,tje të konsiderueshme të pagës.Derisa në pozi,tën e postierit Krasniqi kishte gradën 3 dhe një pagë prej 435 euro, në pozi,tën e re ai ka gradën 7 dhe do të ketë një pagë prej 835 euro.Shkumbim Krasniqi është vë,llai i Alban Krasniqit, asamblist në Komunën e Malishevës nga Lëvizja Vetëvendosje.Alban Krasniqi është bash,këshorti i Albulena Haxhiut, ministres së Drejtësisë në Qeverinë e Albin Kurtit.I konta,ktuar nga KALLXO.com, Shkumbin Krasniqi, ka thënë se është avancuar përmes një kon,kursi të brendshëm.

Leave a comment

Your email address will not be published.