Ushtria ne Fshatin Gumnishtë

Ushtria e kosoves po ben disa stervitje dimrore ne keto dit te ftofta, por asnjher pa u ndalur duke pasur nje qellim te qrat.

Ushtria tashme ka bler disa autoblinda te blinduara dhe disa kamjon qe jan shum te nevojshem per tu pregaditur, dje kan diblomuar edhe disa te rinje, dhe ju kan bashkangjitur ushtris se kosoves.

Dje eshte rrit numri i ushtarve te kosoves me diplomimin e kesa gjenerata qe qdo dit e ma shum jemi duke u rritur dhe duke u forcuar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *