Kosova Nenshkruan kontrata milionëshe me kompani amerikane per furnizim ushtarak

Po thuajse çdo ditë ndegjojmë lajme të reja për Ushtrinë e Kosovës ku tregohet për amratimin, ushtrimet dhe teknologjinë qe do e ketë në të ardhmen.

Ushtria e Kosovës sipas komandantin të saj dihet se ka nënshkruar kontrata milionëshe me kompani Amerikane e Franceze për furnizim me pajisje të teknologjisë së fundit.

Amratimi i cili do i dedikohet Ushtrisë së Kosovës normalisht që nuk do shfaqet për momentin në publik sepse janë kontrata top sekrete dhe nuk jan për publikun

Leave a comment

Your email address will not be published.