Fatmir Limaj: “Kapni More Punoni Edhe Per 150euro Oj Rini Dembele, Nuk O Patjeter Secili Milioner Mu Bo…”

Fatmir limaj i revoltuar me te rinjet qe nuk po punojne por veten po rrijne ne kafe dhe me lug te makiatos ne goje…

Ai thot se eshte normale te punojet per 150 euro dhe se nuk eshte e thene se cdo njeri te behet milioner…

Me kete deklarate Fatmir Limaj ka revoltuar shume te rinje ku ju kan versulur ne rrjetet sociale!

Leave a comment

Your email address will not be published.