Patrollim afer kufirit me Serbin

Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës është e gatshme për çdo intervenim në ndihmë të qytetarëve.

Kjo njësi është e trajnuar dhe përgatitur që të intervenoj në operacionet e rrezikshmërisë së lartë, ku përfshihen intervenimet antiterroriste, për te sigurar teritorin ata po gjinden shum afer kufirit ja disa pamje

Forcat e Operacioneve Speciale, kryesisht përbëhen nga grupe të vogla të njerëzve shumë të përgatitur të cilët janë të pajisur me pajisje speciale.
Secili ekip ka specifika të veçanta, ashtu është edhe njësitin e Snajperistëve.

Leave a comment

Your email address will not be published.