Oficerja e FSK-së jam e gatshme te sakrifikoj gjithqka nga vetja ime per vëndin tim

Oficerja e FSK-së jam e gatshme te sakrifikoj gjithqka nga vetja ime per vëndin tim

Oficerja në Forcat e Sigurisë së Kosovës Nura, është nder oficeret ma te pregaditura ne ushtrin e kosoves por si shum vjaza tjera qe e duan vendin dhe i sherbejn atij.

Nura në mbishkrimin e fotografisë ka shkruar: jam krenare qe i sherbej vendit tim dhe jam e gatshme te sakrifikoj gjithqka nga vetja ime per vendin tim,Më poshtë shihni fotografinë

Leave a comment

Your email address will not be published.