Kush eshte personi ne foto? (5 FOTO + V!DEO)

Personi ne foto eshte nje politikane apo ndryshe ta qartesojme pyetjen, eshte nga shteti i Kosoves? Ajo vepron dhe jeton ne Kosove. NE foto shfaqet ne zonat rurale te vendilindjes se saj. SHume njerez e kane lavderuar ndersa shume tjere e urrejne, cfare mendoni ? Kush eshte personi ne foto?

Personi ne foto eshte nje politikane apo ndryshe ta qartesojme pyetjen, eshte nga shteti i Kosoves? Ajo vepron dhe jeton ne Kosove. NE foto shfaqet ne zonat rurale te vendilindjes se saj. SHume njerez e kane lavderuar ndersa shume tjere e urrejne, cfare mendoni ? Kush eshte personi ne foto?

Leave a comment

Your email address will not be published.