E kall Beogradin Ambasadori amerikan: Ushtria e Kosovës është e pa kthyshme, ajo do të bëhet Ushtria shum e fort

Ambasadori amerikan në Beograd Kyle Scott është deklaruar rreth ushtrisë së Kosovës, “Nuk shoh pse Ushtria e Kosovës do të ishte kë rcënim më i madh se sa janë, Ushtria e Serbisë

“Ajo është formuar në kuadër të Kushtetutës së Kosovës e kjo e kërkon konsultimin e të gjithë popujve që jetojnë atje.

Ne e përkrahim pavarësinë e Kosovës dhe çdo shtet ka të drejtë në zgjedhjen e partnerit strategjik dhe që brenda territorit të vet të formojë forcat e sigurisë, porse kjo kërkon pajtimin e të gjithë popujve që jetojnë në Kosovë”.

Leave a comment

Your email address will not be published.