Shpiuni Shkelzen Gashi i ka dy fjale per Albin Kurtin ne lidhje me pyetjen “çka ka be Qeveria Kurti II?”

Shpiuni Shkelzen Gashi i ka dy fjale per Albin Kurtin ne lidhje me pyetjen “çka ka be Qeveria Kurti II?”Kurti kri,tikohet nga ish-kēshilltari pēr videon ku e pyet Google-n se “çka ka bērē Qeveria e tij”-Ish-kēshill,tari i kryeministrit Kurti, Shkelzen Gashi, ka reaguar pēr njē video tē publi,kuar mbrēmē tē krye,ministrit ku duke dashur t’i shpaloste “tē arri,turat” e tij pēr nēntē muaj, pērmes njē videoje ilustronte njē pyetje nē Google, se “çka ka bērē qeveria Kurti 2?”.Gashi me anē tē njuē postimi nē Facebook e ka kritikuar kētē formē tē para,qitjes sē Kurtit, shkruan lajmi.net.Madje ai thotē se kjo video s’i ka pēlqyer as vet Kurtit, dhe kur e ka parē, Gashi supozon se krye,ministri ka thēnē me veten e tij “s’jom nē opozitē se e kisha sosē kētē qeveri”.“Sa e pashē kētē “9 muaj qeveri nē njē video tē pēr,mbledhur”, thashē vetmevete, garant kur e ka pa krye,ministri kētē video, ka thanē “s’jom n’opozitē se e kisha sosē qet qeveri”, ka shkruar Gashi.

Leave a comment

Your email address will not be published.