Ska te ndalur Njësia speciale nga nesër nis sekuestrimin e pasurisë së paligjashme

Ministreja e drejtesis ka marr vendim që Njësinë Speciale të zbresin në terren, ndërsa sot Kryeministri zgjodhën të përcjellin disa mesazhe dhe paralaj.mërime ndaj atyre që i konsiderojnë “bosa” por jo vetëm, edhe ndaj gjyqtarëve dhe prokurorëve.

Pjesë e Njësisë Speciale, krahas trupave më të specializuara në operacione të Policisë, do të jenë të angazhuar edhe ekspertë të fushës kompjuterike dhe asaj të ekonomisë.

Gjithashtu pjesë e strukturës do të jenë edhe ekipe të vëzhgimit në terren, ekspertë të teknologjive më të përparuara të komunikimit etj.
Media ka njoftuar se tashmë janë identifikuar një numër i konsideruar pasurish të paluajtshme, Vlera e këtyre pasurive llogaritet në disa miliona euro dhe në to përfshihen njësi shërbimi

Leave a comment

Your email address will not be published.