Kjo gje qe sapo zbuloi Milaim Zeka per rastin Kumanova po dridh gjithe vendin – Ja kush eshte njeri nga shefat e sherbimit sekret maqedon

Kjo gje qe sapo zbuloi Milaim Zeka per rastin Kumanova po dridh gjithe vendin – Ja kush eshte njeri nga shefat e sherbimit sekret maqedon.Zeka: Rasti Kumanova, njē ish deputet i BDI-sē ishte njē nga shefat e shēr,bimit sekret maqedon.Milaim Zeka 2015:Shenasi Mehmeti, zyrtari i lartē i Sher,bimit Maqedon, ka qenē njeriu kryesor i grupit tē Kumanovēs i mbēshtetur nga Sasha Mihallkovi dhe Rafiz Haliti, ish deputet i BDI-sē, dhe aktualisht njē nga shefat e Shērbimit Sekret Maqedon.Nē vitin 2013, Mirsad Ndrecaj, tashmē i v r,a rē nē grupin e Kumanovēs, ēshtē njeriu i parē i cili kishte rēnē vik,tim ē e pērgjimeve telefonike, tē bēra nga AKI, PoI,icia e Kosovēs dhe Shērbimi sekret maqedon, ose siç njihet gjerē,sisht: DBK.Agjencia Kosovare e Inteligjencēs, gjithē kētē punē e kishte nisur, pasi qē kishte marrē informacione se disa agjentē tē kundēr,spi unazhit maqedon, po zhvillonin aktivitete intensive nē terri,torin e Kosovēs.Meqenēse grupi nē fjalē dyshohej edhe pēr disa aktivitete tē tjera, policia e Kosovēs, me urdhrin e Gjh,yka tēs, kishte filluar pērgjimet e çdo lloj komunikimi mes tyre.

Planet e Shērbimit Maqedon ishin qē kētē grup ta mbanin nēn kontroll dhe ta pērdornin pēr tē shkaktuar in,cid ente nē Maqedoni, por pa vik,ti ma, nē mēnyrē qē me çdo kusht tē shpētohej rēnia e Qeverisē sē Gruevskit e vēnē nē rrezik serioz pas pēr,gjimeve telefonike tē rēna nē dorēn e opozitarit Zaev. Sigurisht qē e gjitha kjo do tē kryhej duke u thirrur nē emrin e tē drejtave tē shqiptarēve atje. Nga ana tjetēr mbajtja e kēsaj Qeverie nē kēmbē, u shkonte pēr shtat edhe pjesēs dērrmuese tē klasēs politike shqiptare nē Maqedoni, Kosovē dhe Shqipēri. Qē tē gjithē kēta, ishin dhe janē tē pērzier nē afera tē rēnda ko rrup,ti ve dhe ma fi,oz,e jo vetēm nē hapēsirēn ballkanike por edhe mē gjerē.Shefi i Sherbimit sekret tē Maqedonisē, Sasha Mihallkov, i cili ēshtē djalē tezeje me kryeministrin Gruevski, jo vetēm qē ishte lidhur nē biznese tē forta me pjesēn e shqiptarēve, por ai kishte arritur deri atje sa tē siguronte edhe diploma fallco deri tē doktoraturēs pēr emra tē njohur tē Kosovēs dhe Maqedonisē, pra pēr shqiptarē, tē cilēt mē pas i shan,tazh onte dhe i shfrytēzonte sipas nevojave tē tija.Iufj,tētarēt e vitit 2001, shumica prej tē cilēve kishin mbetur tē painte,gruar dhe tē papunēsuar, menjēherē filluan tē manipu,loh en duke u thirrur gjithmonē nē patriotizēm, nē stilin qē: Ja, marreveshja e Ohrit ēshtē shkelur me tē dyja kēmbēt etj etj, gjē qē nē realitet ishte mēse e vertetē.

Nē gjithē kētē rrēmujē interesash, zyrtari i lartē i Kundērintelegjencēs Maqedone, Shenasi Mehmeti, i shpesh,ton takimet me grupin. Ai bēnē vizita tē shpeshta nē Pejē, Prishtinē dhe Ferizaj”.Nē pēr,gjimet telefonike dēgjohet Mirsad Ndrecaj, duke biseduar me Shenasi Mehmetin, ku afēr Mirsadit ēshtē edhe Begē Rizaj. Si duket grupi ka filluar tē dyshoj nē Shenasinē. Caktohet njē takim nē Ferizaj.

Leave a comment

Your email address will not be published.