Gashi: “Vetevendosja ka rene pergjysme, LDK-ja eshte diku te 25%”

Shefi i Grupit Parlamentar tē LDK-sē, Arben Gashi, nē emisio,nin DPT te Fidani nē T7, ka thēnē se tē trija partitē e mēdha nē Kosovē, momentali,sht qēndrojnē pak a shumē barabarēsish nē pērq,indje tē votave.

Sipas tij, LDK-ja ka rritje minim,um 10%, ndērsa VV-ja nga 50% ka rēnē nē 30-32%.Gashi tha se tē tria partitē, PDK-LDK-VV, ka nē njē diferen,cē tē ngushtē nē pērqindje tē votave.“Dalli,mi i madh ka ndodhur nē shkurt ku ne kemi ra, e VV-ja ka bērē shkēputje.

Tash VV-ja ēshtē shumē mē posh,tē, pothuajse pērgjysmē”, ēshtē shprehur Gashi.“LDK-ja ēshtē diku tek 23-24-25%. Ēshtē e pamjaftueshme qē LDK-ja me fitu me kētē rezultat, duhet me ndryshuar”, ka thēēn Gashi.“VV-ja vazhdon me qenē e para, por me dif,erencē tē ulēt 30-32%. Ky ēshtē moment paqeje, mundet tē thellohet dhe tē ngush,tohet si diferencē”, tha Gashi.“Jemi brenda njē zonē ku mund ta konku,rrojmē njēra-tjetrēn. Pak a shumē jemi tri parti tē barabarta, LDK-PDK-VV, me njē diferen,cē tē ngushtē”, shtoi Gashi.

Leave a comment

Your email address will not be published.