Vjen kërkimfalja nga SH.BA për popullin e Kosovës: Flamuri Serb në Tiranë është shuplakë në fytyrë ndaj çdo Shqiptari…

Anëtarja e Kom.isionit të Rithemelimit të Pa.rtisë Dem.okratike, Evi Kokalari i ka kërkuar falje pub.like popullit të Kosovës.

Në një postim që ka bërë në rrjetet sociale, Kokalari shkruan se protesta sot është edhe për shqiptarët e Kosovës dhe flamuri serb i vendosur në Bulevardin e Tiranës është një shuplakë në fytyrë ndaj çdo shqiptari të ndershëm.

Evi Kokalari: Me përulje të thellë i kërkojmë falje popullit të Kosovës.

Flamuri Serb në Bulevardin e Tiranës është një shuplakë në fytyrë ndaj çdo shqiptari të ndershëm.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *