Togeri serb i policis se kosoves arres,tohet ne veri te Mitrovicës

Ne veri të Mitrovicës, u arr,estuan tre zyrtarë policorë, një rreshter një toger dhe një polic tjetër.

Në emisionin e sotëm në “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan fil,mime ekskluzive nga aksioni i ditës në veri të Mitrovicës.

Aksioni i cili po drejtohej nga Prokuroria Speciale në bashkëpunim me Inspektoratin Policor të Kosovës dhe njësitet e policisë, kishin cak tre zyrtarë policorë të pozitave të ndryshme të cilët dyshohej se kishin keqpërdorur detyrën e tyre zyrtare si dhe të njëjtit mundësonin kontrabandën në veri të vendit.

Në pamjet e transmetuara mund të shihni ekskluzivisht arrestimin e zyrtarit të dytë të policisë i cili dyshohej se ishte i përfshirë në kontrabandë, krim të organizuar e keqpërdorim të pozitës zyrtare.B H tregon se arrestimi i tretë ishte ai i Komandantit të Policisë për mbikëqyrjen e kufirit në Zubin Potok

Leave a comment

Your email address will not be published.