Plaku 85 vjeçar që kërkon grua: Nuk e marr nëse nuk i plotëson këto kushte

Emisioni “Historia ime” në Tv Klan solli ne pah historinë e pazakontë të një 85-vjeçari. Abdulla Cekani rrë feu në studio se gruaja e tij ka ndërruar jetë prej 15 vitesh, dhe që prej asaj dite ai ndihet i vetmuar.

Jeton me nusen dhe djalin e tij, por nuk e ka aspak mirë marrëdhënien me ta dhe keshtu ai ka vendosur të gjejë një grua sepse do që të kalojë me të pjesën e mbetur të jetës.

85-vjeçari i është drejtuar programit dhe kërkon që partnerja e tij të plotësojë disa kushte.

Gazetarja Mirela Milori e pyet: Pse kërkon në këtë moshë të gjesh një grua?

Ai pergjigjet: Po e dua qe të më gjendet pranë në fund se ku i dihet bëhem keq unë e s’kam përkrahje. E dua fshatare të jetë me pension, jo qytetare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *