Hoxhaj i reagon ashpër Kurtit:Ti nuk je i aftë për negociata, ki me shit Kosovën!…

Krye.tari i Par.tisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka re.aguar ash.për pas dekl.aratave të kryeministrit Albin Kurti i cili sot në Bruksel konfirmoi rinisjen e dialogut, pa vendosur reciprocitetin ndaj Serbisë siç kishte premtuar.

Hoxhaj ka shkruar në faqen e tij në Fa.cebo.ok se me konfirmimin e tij për rinisje të dialogut me Serbinë, Albin Kurti sot e përmbysi gjithë trashëgiminë e tij politike kun.dër negociatave Kosovë-Serbi.
“Nga Jo Negociata – Vetëvendosje, Kurti ra dakord në Bruksel që të hyjë në Negociata për Autonomi për serbët në Kosovë dhe të zhbëjë planin Ahtisaari që mundësoi pavarësinë e Republikës së Kosovës”, ka thënë Hoxhaj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *