Biden do të dërgoj “sherifë” në Ballkan për të ɑrrestuar politikanë (FOTO)

Shtetet e Bashkuara planifikojnë të dërgojnë një të dërguar special në Ballkan për të monitoruar të gjitha zhvillimet në rajon por duke pasur si cak politikanët, shkruan “Republika.rs.

Me mision lu ftën kundër korr upsionit, emisari apo “sherifi” siç shkruan gazeta pritet të stacionohet me bazë në Zagreb do të punojë për të disiplinuar dhe ritrajnuar politikanët e pabindur.

Ky mision i quajtur si “Specialja” do të jetë nën mbikëqyrjen e drejtpërdrejtë të presidentit Bajden dhe aktiviteti kryesor do të jetë monitorimi i lu ftës kundër korrupsionit dhe reforma në drejtësi.

Mediat serbe besojnë se kjo lëvizje e Shteteve të Bashkuara është e drejtuar kundër Serbisë dhe Republika Srpska.

Leave a comment

Your email address will not be published.