Automjetet të shumta luftarake të Ushtris se kosoves, krenaria e vendit

Ku do qe shihet Ushtrija e kosoves te gjith kan ndjenja te forta per ta dhe gjithmon po rrespketohen nga qytetarete e kosoves pa dallim moshe dhe gjinie.

Ushtria po gezon nje rrespekt te madh ne vend, dhe besushmeri te madhe po thuajse te pa konkurent ne vend ne kete drejtim.
Si zakonisht Ushtria Kishte disa ushtrime te perditshme me automjetet e saj po gjat kalimit te rrugve shum qytetar u ndalen dhe duartrokiten kur i panëUshtria po gezon nje rrespekt te madh ne vend, dhe besushmeri te madhe po thuajse te pa konkurent ne vend ne kete drejtim.

Si zakonisht Ushtria Kishte disa ushtrime te perditshme me automjetet e saj po gjat kalimit te rrugve shum qytetar u ndalen dhe duartrokiten kur i panë

Leave a comment

Your email address will not be published.