Aleksandar Vulin mendon se mund te Hyj e dal kur të dua ne kosove

Aleksandar Vulin, thotë se “Serbia është në një pozitë të vështirë, e përballur me forcën e fuqive të cilat, sipas tij, nga Serbia po kërkojnë të justifikojë shkeljen e të drejtës ndërkombëtare dhe të dhunës që po zbatohet”.

Vulin tha se ai mund të hyjë e të dalë nga Kosova sa herë të dojë.
Vulin thekson se në krye të Serbisë, pas një kohe të gjatë, është Presidenti që ka guximin për të përballet me ata që janë më fuqishëm se ai dhe t’ju rezistojë të gjitha presioneve.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *