Nje djalit i gjendet ar ma në veturë, nëna e tij nuk i lë policët ta arrestojnë

Policia ka ar restuar një person në Prishtinë, pasi gjatë kontrollit i është gjetur dhe konf iskuar një pist,oletë

Gjatë kontrollit në veturën e të dyshuarit si pasagjere kishe qenë edhe nëna e tij, e cila kishte penguar policët në kryerje të detyrës.

Pas intervistimit i dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje, ndërsa nënës së tij i është iniciuar lënda dhe është liruar në procedurë të rregullt, njofton PK

“Është arr estuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar tek i cili gjatë kontrollit është gjetur dhe konfiskuar një pistoletë me 8 fishekë. Gjatë kontrollit në veturën e të dyshuarit si pasagjere kishte qenë edhe nëna e tij e cila kishte ndërhyrë dhe kishte penguar policët në kryerje të detyrës. Pas intervistimit i dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje, ndërsa nënës së tij i është iniciuar lënda dhe është liruar në procedurë të rregullt”

Leave a comment

Your email address will not be published.