Shqiptari në emigrim e kishte lënë shtëpinë bosh në atdhe, komshiu i bën atë që se kishte menduar kurrë

KRU “Prishtina” përmes Facebook-ut ka identifikuar një konsumator të papërgjegjshëm, i cili ia vjedh ujin e pijshëm një gruaje që jeton jashtë Kosovës.“Në këtë fotografi, e realizuar nga vendi i ngjarjes, shihet qartë se si një gruaje që jeton jashtë Republikës së Kosovës ia vjedh ujin e pijshëm një konsumator i papërgjegjshëm, në afërsi.Konsumatori i papërgjegjshëm e largon gypin (13) dhe e vendos te gypi (16)”, thuhet në njoftim.

KRU “Prishtina” përmes Facebook-ut ka identifikuar një konsumator të papërgjegjshëm, i cili ia vjedh ujin e pijshëm një gruaje që jeton jashtë Kosovës.“Në këtë fotografi, e realizuar nga vendi i ngjarjes, shihet qartë se si një gruaje që jeton jashtë Republikës së Kosovës ia vjedh ujin e pijshëm një konsumator i papërgjegjshëm, në afërsi.Konsumatori i papërgjegjshëm e largon gypin (13) dhe e vendos te gypi (16)”, thuhet në njoftim.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *