Pamje aksion i gjerë Njësive Speciale në Shtërpcë

Një aksion i gjerë i bastisjeve ka nisur që në orët e para të mëngjesit të sotëm në Shtërpcë.Aksioni është duke u zhvilluar në dyshimet për korrupsion me ndërtimet në Brezovicë.

Deri më tani janë disa persona të arrestuar të dyshuar për korr,upsion.
merr vesh nga vendi i ngjarjes së janë bastisur rreth dhjetë lokacione deri më tani, përfshirë edhe shtëpinë e ish-kryetarit të Shtërpcës.Po ashtu KALLXO merr vesh se janë bastisur edhe prona të zyrtarëve të lartë të Listës Serbe në këtë komunë.Kryeprokurori i Ferizajt, Shukri Jashari nga vendi i ngjarjes ka konfirmuar për se ky është një ndër aksionet më të mëdha kundër korrupsion i realizuar gjatë këtij viti.

Ai ka konfirmuar se aksioni është duke u zhvilluar ndaj të dyshuarve për përfshirje në korrupsion dhe ryshfet.
o vazhdojë të ju mbajë të informuar lidhur me aksionin i cili ende është duke vazhduar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *