Organizatë humanitare “Islamic Relief Kosova” shpërndanen 43 shporetë për dru dhe 30 lavatriçe per familjet me nevoje, në Komunën e Skenderajt

Për t’i bërë ballë temperaturave të ulëta të këtyre ditëve, sot në Komunën e Skenderajt shpërndamë 43 shporetë për dru dhe 30 lavatriçe në mënyrë që familjet me jetimë dhe ato në kushte të vështira të mos kenë nevojë t’i lajnë rrobat në dorë. 💙

Leave a comment

Your email address will not be published.