Kryeministri Kurti jep premtimin e madh

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se në çdo nëntor kujtohet sakrifica e të gjitha gjeneratave.

“Ju jeni ushtarët e një populli historik dhe madhështia e një kombi matet me historinë. Ju jeni vazhdimësi e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës”, ka thënë ai.

Kurti u tha ushtarëve se do t’i trajtojë dhe do t’i zgjidhë sfidat me të cilat përballet FSK-ja

Leave a comment

Your email address will not be published.