Këto janë mjetet ushtarake që SHBA do t’i dhurojë Kosovës

Pritet të votohet projekt-ligji që fillon transformimin FSK-në
Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) publikisht kanë deklaruar pro të drejtës së Kosovës për të pasur Ushtri që do t’i jepte mundësi ta mbronte vetën në Ballkanin e tendosur.

komandanti gjatë vizitës së tij në SHBA është parë brenda mjeteve ushtarake që SHBA pritet t’i dhurojë Kosovës.

Eksperti i sigurisë, në një prononcim ka folur për arsenalin ushtarak që SHBA do t’i dhurojë Kosovës pas transformimit të FSK-së në Ushtri.

“Janë mjete të transportit në fushë beteja të cilat përpos që bartin së paku një toge, janë platforma të cilave mund të ju vendosën arm atim ku përfshihen mitalozët raketa kundër blinduese të dirigjuara dhe vetedirigjuara, raketa kunderajrore vetëdirigjuese me infra te kuqe si dhe artileri

Leave a comment

Your email address will not be published.