Ganimete Musliu e gjuan me ujë Ministrin Pecin

“Ti je rrugaç”, e gjuajtje me ujë në drejtim të Ministrit të Bujqësisë, Faton Peci nga deputetja Ganimet e Musliu në mbledhjen e komisionit për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim, ka bërë që raportimi i tij para komisionit të ndërpritet.

Krejt kjo erdhi pas akuzave që Ministrit Peci i bëri në drejtim të deputetes Musliu.

“Ti përfaqëson me gjuhën e përfaqëson krimin. Qajo pjesa e krimit në Ministrisë së Bujqësisë ka një mbështetje politike dhe kjo pi bije që je ti ajo zyrtare që je në prapavijë”, ka thenë Peci.

Leave a comment

Your email address will not be published.