Aksioni ne Shterpc mbi 100 mijë euro konfiskohen vetura dhe gjëra me vlerë te serbeve

Prokuroria Themelore në Ferizaj, me urdhër të saj dhe në koordinim të plotë me Policinë e Kosovës -Drejtorinë e Kri,meve të Rënda në Prishtinë janë duke e zhvilluar një aks ion në komunën e Shtërpcës.

Lidhur me këtë aksion deri më tani me urdhër të Prokurorit të Shtetit, janë arre stuar dhjetë persona.

Në anën tjetër, burimë bëjnë me dije se në këtë aksion janë sekuestruar mbi 100 mijë, disa vetura dhe gjëra tjerë me vlerë.

Indeksonline që nga orët e mëngjesit ka raportuar eksklu,zivisht për këtë ak,sion të madh të Policisë së Kosovës.

Leave a comment

Your email address will not be published.