Batanija e Albin Kuгtit bëhet kгyehit në Kosovë (VIDEO)

Kërkesat janë shtuar për çorape e batanije të leshta.Jo vetëm për shkak të sezonit dimëror, por edhe si mungesë e energjisë elektrike dhe ngrohjes nëpër shtëpi.

E me batanije, edhe kryeministri Albin Kurti ka thënë se po ngrohet në shtëpi. Kjo bëri që të ketë edhe batuta të ndryshme në rrjete sociale.

Kërkesat janë shtuar për çorape e batanije të leshta.Jo vetëm për shkak të sezonit dimëror, por edhe si mungesë e energjisë elektrike dhe ngrohjes nëpër shtëpi.

E me batanije, edhe kryeministri Albin Kurti ka thënë se po ngrohet në shtëpi. Kjo bëri që të ketë edhe batuta të ndryshme në rrjete sociale.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *