Aksioni i Njësive Speciale në Shtërpcë

Një aksion policor është duke u zhvilluar në Brezovicë.

Aksioni është duke u zhvilluar për ndërtimet pa leje në Brezovicë dhe në disa lokacione tjera.

Kështu ka bërë të ditur për Kp kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Ferizajt, Shukri Jashari.

“Është duke u zhvilluar një aksion në disa lokacione. Ka të bëjë për keqpërdorim të detyrës zyrtare, pra ryshfet, dhe ndërtime pa leje”, tregoi Jashari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *