Vulin i frikësuar nga ushtria e Kosovës , ja çfarë thotë ai

Në lidhje me ushtrin e kosoves me këtë ka reaguar edhe Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, ka thënë se ushtria e Kosovës eshte krijuarpër të kërc,ënuar serbët dhe Serbinë.

Sipas tij, përderisa Rezoluta është ende në fuqi, Kosova nuk mund të ket ushtrinë e saj.

Përderisa Rezoluta është akoma në fuqi në Kosovë dhe Metohi nuk mund të ketë forca të tjera të arma tosura përveç KFOR-it. “Ushtria e Kosovës”, në të cilën nuk ka serbë dhe serbët dhe Serbia është kundër krijimit të kësaj ushtrie, atëherë kjo ushtri do të krijohet vetëm për të kërcënuar Serbinë dhe serbët”, deklaroi Vulin,

Sipas tij, fuqizimi i ushtrisë së Kosovës do të nënkuptonte që siç deklaroi ai, terr oristët e papenduar që të përsërisin krimet e tyre.

duke udhen ar.më të rënda në duar,ky është një karcenim për paqen dhe një mundësi e përsëritjes, deklaroi Vulin, ata po fuqizohen nga amerika nuk eshte e nevojshme te ket kosva ushtrin e vet sepse kosova eshte pjes e serbis dhe serbia e ka ushtrin e vet

Leave a comment

Your email address will not be published.