Pershkruaje me nje fjale Milaim Zeken ?

Pershkruaje me nje fjale Milaim Zeken ?

Milaim Zeka eshte nje nder gazetaret qe komentohet me se shumti koheve te fundit per deklaratet e tij ne lidhje me politikat ne vend. Ai shpesh here e tepron duke i offenduar njerezit dhe shume qytetare e urr.ejne por ka prej tyre edhe qe e pelqejne. Mendimi yt si eshte ? Pershkruaje me nje fjale gazetarin Milaim Zeka ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *