”Nuk e di ku e gjeta forcën”, Beatrix hap zemrën me banorët, rrëfen historinë e dhimbshme: Babai më ndërroi jetë në …..

– ”Nuk e di ku e gjeta forcën”, Beatrix hap zemrën me banorët, rrëfen historinë e dhimbshme: Babai më ndërroi jetë në …..

”Nuk e di ku e gjeta forcën”, Beatrix hap zemrën me banorët, rrëfen historinë e dhimbshme: Babai më ndërroi jetë në duart e mia…….

”Nuk e di ku e gjeta forcën”, Beatrix hap zemrën me banorët, rrëfen historinë e dhimbshme: Babai më ndërroi jetë në duart e mia……….

Këngëtarja Beatrix Ramosaj, shpesh herë ka folur për marrëdhënien që ajo ka patur me babain e saj, si dhe ka ndarë kujtime me të në rrjetet sociale duke treguar se sa shumë ai i mungon……….

Së fundmi ajo ka hapur zemrën me disa nga banorët e Big Brother ku ka folur për vdekjen e tij……
“Jon kon hallat e më than mu hajde po shkojmë në shtëpi e unë jo i thash, doja të rrija me të. Më pas nga ora 1:26 ka ndërruar jetë në krahët e mia, nuk di se ku e gjeta forcën……

“Jon kon hallat e më than mu hajde po shkojmë në shtëpi e unë jo i thash, doja të rrija me të. Më pas nga ora 1:26 ka ndërruar jetë në krahët e mia, nuk di se ku e gjeta forcën……

Nuk e imagjinoj dot si do kishte qenë, e mendoj shpesh them po të ishte gjallë çfarë muhabetesh do bënim. E mendoj që do bënim shumë shaka siç kam berë dhe kur isha e vogël”, tregon Beatrix………

Leave a comment

Your email address will not be published.