Njësia Speciale i rrahu tre serbë

Ministri për Kthim dhe Komunitete në Qeverinë e Kosovës Rakiq, pas raportimeve të medieve serbe se Njësia Speciale e Kosovës i ka rrah ur tre serb lokalë.

Kryetari i Listës Serbe tha se Njësia Speciale e Kosovës i ka rrahur tre serb lokalë në rrugët malore të kësaj zone

Sipas tij, dy prej tyre kanë marrë lëndime të rënda dhe janë ndalur për trajtim në spitalin rajonal në veri të Mitrovicës.

Pas raportimeve të tilla nga mediet serbe, në një përgjigje, një gjë të tillë e ka demantuar vet Policia e Kosovës, duke thënë se këto lajme janë të vërteta.

Leave a comment

Your email address will not be published.