Ganimete Musliu “godet” rende Qeverine nuk kursen aspak fjalet

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, është pë,rp,las,ur me ministrin e Bujqësisë, pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, për çës,ht,jen e a,nul,im,it të thirrjes për grante në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës.Pas kësaj, deputetja Musliu ka shkruar në Facebook se do t’i dem,asko,jë gë,njesh,tar,ët dhe man,ipul,ant,et.“Nuk do të lejo,jmë qe gënj,es,htar,ët e man,ipu,lan,tet të luajnë me dje,r,sën punëtorëve, bujqve e fermerëve të Kosovës”, ka shkruar ndër të tjera ajo në Facebook.

Leave a comment

Your email address will not be published.