Zbulohet emri i nënës shqiptare që rriti Erdoganin

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tayip Erdogan është shprehur në disa mediume se është rritur bashke një nënë shqiptare, pasi që kanë qenë fqinjë të parë në vendin ku ka jetuar. “Në vendin ku kam lindur unë, fqinjët e parë i kemi pasur Shqiptarë, mund të them se jam rritur në duart e nënës shqiptare, dhe e falemenderoj për kujdesin që kishte ndaj meje si fëmijë………..

Nëna shqiptare quheshte ‘Suat’, edhe pse tashmë ka ndërruar jetë, ajo është e gjallë në kujtimet e mia. Bëj me dije se asnjëherë nuk do të heqë dorë nga shqiptarët sepse janë vllezërit e mi”, u shpreh presidenti Erdogan…,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tayip Erdogan është shprehur në disa mediume se është rritur bashke një nënë shqiptare, pasi që kanë qenë fqinjë të parë në vendin ku ka jetuar…,.,,..,

“Në vendin ku kam lindur unë, fqinjët e parë i kemi pasur Shqiptarë, mund të them se jam rritur në duart e nënës shqiptare, dhe e falemenderoj për kujdesin që kishte ndaj meje si fëmijë….,.,,.,.,.,..,,.,.,.,.,.,.,.,..,,..,,..

Nëna shqiptare quheshte ‘Suat’, edhe pse tashmë ka ndërruar jetë, ajo është e gjallë në kujtimet e mia. Bëj me dije se asnjëherë nuk do të heqë dorë nga shqiptarët sepse janë vllezërit e mi”, u shpreh presidenti Erdogan…

Leave a comment

Your email address will not be published.