Ushtria e Kosovës me automjete të blinduara te reja

Po është e vërtetë, kanë hyrë disa ma herët, tash janë tjerat. I kemi blerë prej Ushtrisë Amerikane dhe nuk janë donacion. Ato janë rrugës dhe të hënën pasi të kompletohen do t’i japim detajet tjera”
Ministri i Mbrojtjes në Kosovë, Armend Mehaj, ka prezantuar sot automjetet e blinduara, të cilat së shpejti do të jenë në shërbim të Forcave të Sigurisë së Kosovës

Nëpërmjet një postimi në Facebook, Mehaj ka bërë të ditur se këto paisje do të jenë sistem shumë i rëndësishëm i kapaciteteve ushtarake të Kosovës

“Një ndër objektivat e mi operacional afatshkurtër është forcimi i kapaciteteve ushtarake për realizimin e operacioneve mbrojtëse dhe operacioneve ndërkombëtare paqeruajtëse dhe stabilitetit. Bazuar në doktrinën tonë të operacioneve, këto automjete sigurojnë performancë të jashtëzakonshme në gamë të gjerë të terreneve sfiduese dhe kushteve klimatike.

Leave a comment

Your email address will not be published.