Shyhretja me rregullimin që bën duket më e re se vajzat e saj

Shyhretja me rregullimin që bën duket më e re se vajzat e saj……

Shyhretja me rregullimin që bën duket më e re se vajzat e saj…,.,.,.,

Shyhrete Behluli edhe pse në moshë, vazhdon të jetë në formë me përkushtimin që ka tek vetja……

Ajo në shumë raste është pjesë e lajmeve rozë, ku në çdo kohë merr vëmendje me paraqitjet e veçanta, shkruan “Kosovarja”,..,,..,.

Në këtë fundvit, këngëtarja nuk po ndalet duke përgatitur projekte të shumta vet dhe shpeshherë edhe bashkë me të bijën Engjin..,.,.,,.,.

Imazhin e fundit që kanë publikuar, nënë e bijë duken të mrekullueshme me rregullimin që kanë bërë, por si gjithmonë Shyhretja ua kalon edhe të bijave me look-un e saj..,,..

Leave a comment

Your email address will not be published.