Milan Radojiçiq: ”Jam takuar me Ramushin, me Hashim Thaçin” (Video)

-Ramushi e ka takuar dhe thotë, ani çka se e kam takuar!Me një fjalë nuk po ia ninë se a takohet me natyrë të tipave të këtillë!

-Ramushi thotë se kur ia jap dorën dikuj dhe atë e shoh në sy!

-Ndërkaq Hashim Thaçi i cili ishte takuar me Radojçiqin, jep një opinion dhe i kritikon të tjerër se janë miq të tij, harron se ai bënte takime të shpeshta me Radojçiçin!

Videomateriali

Leave a comment

Your email address will not be published.