Kryeministri: Ushtria, po tregon profesionalizëm

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se Kosova për herë të parë po merr pjesë në stërvitje të udhëhequra nga Ushtria Amerikane në territorin e saj.

Tutje, Kurti thotë se trupat e Kosovës po tregojnë përkushtim dhe profesionalizëm në ushtrime të ndryshme si pjesë e “Defender 21” në Kosovë, Kroaci dhe Shqipëri.

“Për herë të parë, Kosova po merr pjesë në stërvitje të udhëhequr nga Ushtria Amerikane në territorin e saj. Trupat tanë po tregojnë përkushtim dhe profesionalizëm në ushtrime të ndryshme si pjesë

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *