Gani Geci vjen me kerkesen publike te papritur ndaj Presidentes Vjosa Osmani ! Ja cfare i kerkoi

-Gani Geci vjen me kerkesen publike te papritur ndaj Presidentes Vjosa Osmani ! Ja cfare i kerkoi…

-Gani Geci ka kër.kuar nga presidentja e Kosovës që ti shpallë Heronj të Koso.vës Besim Dajakun dhe Bekim Kastratin. Gani Geci ka shkru ar se më 19 tetor 2021 janë bërë 20 vjet që kur Besim Dajaku e Bekim Kastrati janë vr.arë dhe ai ka mbetur i pla gosur.Të nderuar qyte tarë unë kam një kërkesë publike për presi.denten e Republikës së Kosovës. Tani kur jan bërë më te.për se 20 vjet nga dita kur dora tradh tare me urdhëra nga lartë në një pritë mirë të orgonizuar dhe mirë të paguar vr.anë Besim Dajaku pjesëtarë i sigurisë së Presi dentit Rugova dhe Bekim Kastrati gazetar i gaze.tës BotaSot dhe në këtë rastë me pla gosen ndersa Shani Geci shpetoj pa plag.ë kërkoj nga presidentja e vendit zonja Vjosa Osmani që Besim Dajakun dhe Bekim Kastratin ti shpa.llë Heronj të Kosovës shkroi Gani Geci.

Leave a comment

Your email address will not be published.