Nuk do ju besohet se cfare nderime ju ben komandantit legjendar Adem Jasharit prej Kroacise duke(FOTO)…

-Kroacia vazhdon të jetë bes.nike ndaj Republikës së Kosovës.
Ministri kroat i Mbrojtjes, Mario Banozhiç gjatë vizitës në ven.din Kosovë ka bërë homazhe në Prekaz, te Jasharajt.
Ai ishte i shoqë.ruar nga ushtarak kroat dhe mini.stri i Mbrojtjes, Armend Mehaj.

Më posh.të fotot:

Leave a comment

Your email address will not be published.