Një Serb ka tentuar të kurruptoj policin e kosoves

Policia e Kosovës ka njoftuar se një serb është arrestuar në Vushtrri pasi i njëjti ka tentuar të korruptojë një zyrtar policor.

Sipas policisë, i dyshuari ka tentuar t’i jap ryshfet zyrtarëve policorë meshkuj kosovarë duke u lëne në veturë zyrtare 1000 dinar.
“Është arrestuar një i dyshuar mashkull serb pasi i njëjti ka tentuar t’i jap ryshfet zyrtarëve policorë meshkuj kosovarë duke u lëne në veturë zyrtare 1000 dinar. Monedha është konfiskuar dhe i dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje”, thuhet në raportin e PK-së

Leave a comment

Your email address will not be published.