Muajin e ardhshëm Ushtrisë së Kosovës i shtohet edhe flota tjetër e Humvee nga Amerika

Ky kontigjent përfshinë 24 automjete të blinduara amerikane të tipit High ndryshe të njohura edhe si flota.

Raportohet se javëve të ardhshme do të nisën edhe kontigjente tjera nga Ushtria Amerikane për Ushtrinë e Kosovës.

“Pjesë e kontigjenteve tjera do të jenë pajisjet që i ka parë nga afër kryeparlamentari Veseli gjatë qëndrimit në bazën ushtarake të Gardës Kombëtare të Ioëas. Pra, do të ketë automjete të blinduara të serisë së fundit, siç janë blindat MRAP, të rezistueshme ndaj minave dhe të përshtatshme për betaje të hapura në territor të vështirë

Leave a comment

Your email address will not be published.