Dy Serb ne veri i gjujn me gur Policin e kosoves, e pesojn keq

Te dyt ishin te pregaditur per kete ata se pari i jan afruar policis duke shar e fyer, pastaj kan provuar ti gjuajn me gur.
Dy serb u arrestuan pasi qe gjuajten me gur ne drejt policis dhe jan kan provokuar situaten.

Por policia si ka lejuar dhe menjeh i ka lidhur dhe i ka derguar ne mbajtje, kan reaguar disa tjer qytetar serb aty afer ku kan ber disa video duke shar

Leave a comment

Your email address will not be published.