Pamje se si Policia e Specializuar Kufitare, siguron çdo ditë kufirin Kosovë

Qëllimi i përgjithshëm i Departamentit për Kufi, është zhvillimi i një sistemi të sigurimit të kufijve, i cili do të integrojë të gjitha agjencitë shtetërore me përgjegjësi për kontrollin dhe mbikëqyrjen e kufirit. Ta mbajë Kosovën të sigurt duke shtuar sigurinë kufitare dhe të zbatojë ligjet e aplikuara.

“Të garantojë siguri të shtuar kufitare duke parandaluar, duke zbuluar dhe duke kapur kriminelët e përfshirë në veprimtari të krimit ndërkufitar, aktiviteteve terroriste, trafikimit të qenieve njerëzore, falsifikimit të dokumenteve, transportimit të armëve për shkatërrim në masë, narkotikë, a,rmë, vetura të vjedhura dhe ,tjera të ndaluara me ligj”.

Leave a comment

Your email address will not be published.